Generatoare de aer cald si supraincalzit pe peleti si agropeleti.

Incalzire inteligenta pentru intreprinzatori Generatoarele de aer cald ecoHORNET cu functionare pe peleti si agro-peleti sunt produse compacte si mobile, pot  fi mutate cu usurinta, pentru a incalzi diverse incinte sau a produce aer cald pentru uscatoare, cuptoare, etc. in mod eficient, nepoluant si cu costuri mult mai mici decat cu combustibili fosili. Asigura un debit de aer cald constant la temperatura setata, fara a fi influentate de conditiile atmosferice. Este un produs cu diverse posibilitati de utilizare, in locatii diferite.

Generatoarele de aer cald si aer supraincalzit ecoHORNET cu functionare pe peleti inglobeaza tehnologie de ardere de ultima ora, un schimbator de caldura extrem de eficient, automatizare performanta cu control si comanda prin internet.

Generatoarele de aer cald si si supraincalzit ecoHORNET se produc in gama de putere 35-600kW.

Utilizarea lor imbunatateste calitatea aerului la beneficiar si reduce substantial costul energiei termice.

Sunt echipamente mobile, independente, compacte.

Se produc in doua game: pentru functionare in interior sau in exterior.

Produc aer cald si supraincalzit cu temperatura de pana la 700°C.

Contact telefonic

0745.050.050
0740.888.085

4 Italy St., Chiajna,Ilfov , 077040

LUNI – VINERI  07:00 – 8:00
SAMBATA: 08:00 – 18:00
DUMINICA: INCHIS

Energie verde si economii de minim 50% din factura de energie termica

Atat pentru industrie cat si pentru agricultura sau constructii, utilizarea generaroarelor de aer cald ecoHORNET cu functionare pe peleti fabricati din biomasa, in  locul celor pe combustibili fosili, poluanti, reduce semnificativ cheltuielile cu energia precum si emisiile de CO si pulberi. Utilizarea energiei regenerabile in  activitatea intreprinderii determina cresterea eficientei energetice a intregii companii, produsele realizate au cost de productie competitiv, iar compania isi imbunatateste imaginea corporativa prin respect pentru mediu.

Randament 95-98%

Randamentul ridicat al generatorului de aer se pastreaza constant pe toata perioada de utilizare atat datorita formei constructive a arzatorului ecoHORNET, a dinamicii arderii cat si datorita controlului arderii realizat prin automatizarea completa. In plus, cenusa se colecteaza in afara schimbatorului de caldura, neafectand performantele lui. Randamentul generatorului de aer nu depinde de materia prima din care sunt fabricati peletii. Echipamentul este perfect adaptabil tuturor materiilor prime de fabricare a peletilor, puterea nominala ramanand constanta . Randamentul ridicat constant este garantia unui consum mic de combustibil.

NOU!

Gama ALL Weather.

Noille generatoare de aer cald si supraincalzit ecoHORNET functioneaza in exterior, in conditii climatice dificile: furtuna, viscol, ger, pana la – 45°C. Foto GHP 600 in functiune la -15°C si umiditate a aerului de 92%. Debit de aer cald produs: 27000m³/ h la 70°C