1250 site

 

Noua tehnologie patentata ecoHORNET consta in arderea de inalta eficienta si ecologica,  cu emisii poluante minime a peletilor fabricati din orice biomasa. Am inventat si dezvoltat  o tehnologie ce valorifica intregul potential energetic al acestui combustibil ecologic si rapid regeneabil, ducand arderea la un nivel superior, respectiv, la incinerare cu temperaturi de peste 1250°Celsius

 

arzator

 

In arzatorul ecoHORNET multisistem patentat se se desfasoara simultan procese precum: gazeificare, ardere directa, incinerare, post ardere şi transfer de căldură optimizat.

 

96-98 randament

 

Tehnologia  si echipamentele ecoHORNET sunt proiectate pentru a funcţiona cu  performante superioare materializate in eficienta ridicata pana la 98%  fata de 75-77% reglementata de CE si aplicabile din 2020, si un nivel foarte scazut de emisii

 

speed burn

 

Echipamentele au in dotare mecanisme de accelerare a arderii, pentru a pastra constanta puterea nominala, chiar daca se utilizeaza peleti cu putere calorica mai mica.

Astfel, chiar daca utilizati peleti din paie, ierburi, echipamentul  va produce aceeasi cantitate de energie termica, ca la utilizarea peletilor din lemn.

 

schema

ecoHORNET,  produce peste 55 de modele de echipamente de inalta performanta, proiectate si fabricate sa opereze la temperaturi inalte, cu emisii minime si transfer de caldura optimizat.

ecoHORNET produce astazi toate fluxurile termice: apa calda, apa supraincalzita, abur, ulei diatermic, aer cald, aer supraincalzit , radiatii termice, gaz de piro-gazare, etc., asigurand utilizatorilor din toate sectoarele economice, accesul la energie termica si electrica, eficienta,  ieftina, ecologica, dar si independenta energetica.

Echipamentele ecoHORNET se integreaza usor in sistemele de cogenerare si sunt o alternativa reala la combustibilii fosili, capabile sa  inlocuiaca arzatoarele si injectoarele care functioneaza astazi pe: gaz, motorina,  ulei,  pacura, CLU, GPL,  lemn,  carbune,  atat la echipamente  noi cat si vechi.