EcoHORNET produce cea mai ieftina energie termica

Inca din 2010, fie ca sunt mici, medii sau mari consumatori, clientii ecoHORNET intampina sezonul rece fara grija cheltuielilor cu energia termica.
Ei stiu ca isi pot concentra atentia pe aspecte importante din activitatea lor, pentru ca echipamentele ecoHORNET obtin maximul de energie din combustibil si il distribuie rational , fara risipa, in instalatia/imobilul clientului.
Datorita performantelor de ardere, randamentului inalt, posibilitatii utilizarii unui combustibil ieftin, fabricat din resturi vegetale, zootehnice, deseuri municipale, etc., ecoHORNET produce azi cea mai ieftina gigacalorie.

schema

Mai multa energie cu o cantitate mica de combustibil!

 

– 1 MWh ecoHORNET = 220 kg peleti dn biomasa non-lemnoasa
– 1 MWh ecoHORNET = 180 kg peleti din masa lemnoasa

Practic, cu o cantitate mica de peleti producem peste 1250°Celsius, 94-98% se transforma in energie utila, la evacuare, gazele de ardere nu mai au decat 60- 100°Celsius. Unde este diferenta: in casa voastra, in instatiile voastre, in economiile voastre.

Cat costa energia ecoHORNET?

– 9,9 EUR / MW – cu agro-peleti fabricati in regie proprie ( cost productie 45E / tona)
– 27 EUR / MW – cu peleti din masa lemoasa achizitionati de pe piata ( 150 E/ tona)

Energia produsa de ecoHORNET este mult mai ieftina decat cea produsa cu combustibili fosili

casete

In cateva domenii de activitate, afacerile au rezistat pe piata in perioada de criza tocmai datorita instalarii de echipamente ecoHORNET. In timp de competitorii lor erau doborati de facturile mari pentru energie, pentru utilizatorii ecoHORNET, costul mic cu energia a permis supravietuirea firmei, cost mic de functionare si productie.

Pentru clientii ecoHORNET, economiile financiare dobandite din utilizarea energiei nepoluante  au dus la cresterea competitivitatii produselor si au permis investitii in dezvoltarea si consolidarea afacerii. Clientii ecoHORNET nu se simt amenitati de volatilitatea pretului combustibililor fosili, ei isi pot face planuri de afaceri pe termen lung, bazandu-se pe un cost fix si predictibil al energiei termice.