fabrica ecoHORNETCompania romaneasca Ecohornet SRL este specializata in fabricarea de echipamente performante pentru producerea energiei termice din orice biomasa peletizata.

 Dupa 10 ani de cercetari, experimentari, teste am patentat si pus in aplicare o tehnlogie performanta de transformare eficienta a biomasei in energie, fara emisii poluante.

De la primul produs ecoHORNET comercializat in anul 2010 pana acum, echipamentele ecoHORNET opereaza in 8 tari de pe 3 continente si demonstrandu-si performantele.

 

pamant 1

Obiectivul nostru: ENERGIE VERDE PENTRU ORICINE

Obiectivul principal al companiei este dezvoltarea tehnologiei si a echipamentelor ecoHORNET, astfel incat sa fie aplicaile in cat mai multe domenii, permitand accesul unui numar tot mai mare de utilizarori la o energie ecologica si ieftina, la un combustibil inepuizabil, rapid regenerabil si nepoluant.

 

 

poza hornet“Eu va propun o noua abordare a dezvoltarii zonelor rurale si urbane prin conversia peletilor din orice biomasa, ca: resturi agricole, forestiere, zootehnice, selectie de deseuri menajere, plante energetice, tocatura lemnoasa, lemn degradat, in cea mai ieftina si curata energie termica si electrica, utilizand echipamentele de inalta performanta ecoHORNET, fabricate in Romania”.

Iuliean Hornet, CEO, Inventator

 

 

 

 

MAI MULT DECAT O NOUA TEHNOLOGIE INOVATIVA SI PERFORMANTA

social reponsability

Tehnologia ecoHORNET este un produs dezvoltat cu responsabilitate sociala, astfel incat nicio activitate care implica aceasta tehnologie nu afecteaza populatia sau mediul inconjurator, este un produs accesibil, permite accesul la o energie ieftina si ecologica. Este dezvoltata in directa intercorelatie cu resursele, cerintele si necesitatile societatii actuale. Materia prima pentru combustibil este disponibila oriunde in lume, este rapid regenerabila, nu se provoaca dezechilibre naturale prin colectarea ei.
Fabricarea combustibilului este facila, ecologica si nu agreseaza mediul inconjurator.
Fabricarea combustibilului presupune activitati tehnologice, logistice ce implica utilizarea fortei de munca pe plan local, duce la crearea de noi locuri de munca si dezvoltarea comunitatilor locale.
Echipamentele ecoHORNET au un cost corect, accesibil unui numar mare de utilizatori.
Energia produsa este ieftina si cu un nivel minim de emisii poluante.

 

Tehnologie inovativa realizata in concordanta cu cerintele si necesitatile mileniului III

Noua tehnologie consta in arderea de inalta eficienta si ecologica, la temperaturi de incinerare de peste 1250°C, cu emisii poluante minime a peletilor fabricati din orice biomasa.
Integreaza simultan procese ca gazeificare, combustie, incinerare, post-combustie si transfer optimizat de caldura.

Eficienta

Echipamentele ecoHORNET sunt concepute pentru a raspunde celor mai exigente cerinte ale mileniului 3 in ceea ce priveste eficienta producerii energiei termice, emisii minime de CO si particule, accesul la un combustibil inepuizabil si ecologic, fara a incuraja defrisarea padurilor.

Noxe

Emisiile poluante ale echipamentelor ecoHORNET sunt sub limitele ce vor fi impuse in anul 2018 prin directiva Comisiei Europene:

emisii CO < 250 mg/Nm² ; emisii particule < 7mg/Nm²  ; emisii COV < 10mg/Nm²

Aceasta tehnologie de ultima ora, asigura astazi, dar si generatiilor viitoare, o sursa de energie ieftina, ecologica si inepuizabila. Terrei i se acorda sansa de a fi salvata de la colapsul dramatic pe care-l genereaza poluarea excesiva, iar Guvernelor, posibilitatea infiintarii unei noi industrii, moderne, durabile si în concordanta directa cu imperativele  mileniului trei, asa numita INDUSTRIE A ENERGIEI VERZI, industrie ecologica, industria curateniei, a aerului curat si sanatos, a spatiilor verzi.